Framsida > Om Fibox
FIBOX Make Difficult Easy

 

Production


Fibox, ett privatägt bolag verkar i 10 olika länder med fyra tillverkningsplatser och flera lokala samarbetsparter på alla kontinenter. Vi erbjuder en kedja av tillverkningstjänster från produktplanering av precisionsplastkomponenter till testade system levererade världen runt. Fibox kapslingar är tillverkade i moderna utrymmen nära Tammerfors i Finland och i Inchon i Republiken Korea.

FIBOX modulplastkapslingar var de första polykarbonat (PC) kapslingarna som introduserades 1966 på marknaden. Det öppnade ett nytt led i kraftöverförings panel byggnad. Sedan dess har aktiv produktutveckling och ökad export resulterat i snabb tillväxt för bolaget, och tillväxten fortsätter.

40 År av Erfarenhet av Produktutveckling

Till vilken som helst tillämpning, kan Fibox presentera det bredaste sortimentet av kapslingar med hög kvalitet för packning och skydd av elektriska och elektroniska komponenter och system. Kapslingarna kan levereras i standardutförande från hyllan eller skräddarsys till era exakta specifikationer.

Fibox skickar frivilligt sina produkter för tester och utvärdering av tredje part, och är för tillfället listade av många tredje parter inkluderande UL, FIMKO, DNV, LR, etc. Bolagets kapslingar är klassificerade enligt EN 60529 ända upp till IP 68. Ytterligare är nästan alla produkter klassificerade för användning i explosiva områden.

Fortsatt produktutveckling

FIBOX kapslingssortiment kan presentera över 500 olika standard kapsligar gjorda i polykarbonat, ABS, polyester glasfiber and aluminium. Fibox är ledande inom industrin i att utveckla både nya produkter och ny teknologi för formsprutning av termoplastiska kapslingar. I Fibox betraktar vi formsprutningsteknologin som en grundläggande del av produktutveklingen. Som exempel, är den nya FIBOX MNX kapslingen den första att utnyttja direktsprutning av kapslingens tätningsmaterial i samma skede som stommen formsprutas. Den här nya processen säkrar tätningens precisionsformning och garanterar överlägsen skyddsklassificering. Fibox är den enda tillverkaren som tillämpar den här teknologin för kapslingar. Ett annat exempel är FIBOX eftertryck på multipelkil teknologi för verktygskonstruktion. Även om det är mycket dyrare, ger den här typen av verktyg våra OEM kunder kostnadseffektiva alternativ för att modifiera standardkapslingar för att möta deras specifika behov.

Men viktigare än teknisk ledning, är FIBOX engagemang i att förstå kundernas behov. Alla våra produkter är utvecklade i nära sammarbete med våra kunder. Vi använder impulser från våra globala kundbas för att producera nya kapslingssortiment, nyttiga tillbehör och fortsatta produktförbättringar.

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy